2010-07-26 13:18:56• hírek • (X)

Esély a munkába álláshoz

A Bridge Language Study House Nyelvoktató Központ a nyári intenzív nyelvprogramokon kívül munkanélkülieknek is szervez ingyenes nyelvtanfolyamot.ű

Augusztus 2-án indul a Bridge Language Study House utolsó nyári intenzív nyelv-programja, melyre július 29-ig jelentkezhetnek az érdeklődők. Intenzív nyelvtanfolyamokat indítanak angol, német, francia, magyar, román, olasz és spanyol nyelvből, melyek által minimális időbefektetéssel maximális nyelvi haladást érnek el. A tanfolyamok augusztus 13-án zárulnak. A nyelvtanfolyamok időbeosztása: hétfőtől péntekig 18.30 és 21 óra között.

A Bridge Language Study House ezen a nyáron munkanélkülieknek nyelvi felkészítésével is foglalkozik, azaz esélyt ad a munkába állásra. A Bridge Language Study House  Nyelvoktató Központ a kolozsvári Polgármesteri Hivatal és Helyi Tanács támogatásával 15 ingyen helyet biztosít munkanélküliek számára az augusztusi Intenzív Nyelvtanfolyam-sorozat kereten belül. Az iratkozásokat július végétől fogadják, ameddig a helyek betelnek. Az iratkozásokat kizárólag a lepecsételt munkanélküli füzet vagy munkanélküli igazolvány alapján fogadhatják el.

Melyek a tanfolyam előnyei? A piaci árakhoz képest  ingyen kapja a hallgató a tanfolyamot, tankönyveket és nyelvvizsgát, rövid idő alatt értékelhető nyelvtudáshoz és nyelvvizsga bizonyítványhoz jut, illetve növekszik az esélye az újbóli munkába állára. A diplomás munkanélküliek értékelhető nyelvtudással egy nyelvtanfolyam elvégzése után rövid időn belül el tudnak helyezkedni.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: